A-dec 200

Investirajte u pouzdanost
A-dec-200
A-dec 200 3
A-dec 200 1

  Sigurna i pouzdana

  Baš poput vas i vašeg tima
  • Funkcionalnost

   Doktorska jedinica s bičevima prema dolje omogućava bolji pristup pacijentu i udobnost terapeuta pri radu.
  • Vrhunska izrada

   Kvalitetni materijali za maksimalnu izdržljivost i trajnost, za godine koje dolaze
  • Prilagodljivost

   Dvostruko podesiv naslon za ruku i prilagodljivo sjedište pacijentu pružaju potrebnu udobnost.
  • Izdržljivost

   S ovom jednostavnom dentalnom jedinicom dobivate čvrst i moćan sustav, dizajniran da podnese teret dugogodišnje upotrebe.
  • Kompatibilnost

   Fleksibilnost dentalne jedinice postignuta je s četiri različita, unaprijed osmišljena programa.

  Stvoren samo za Vas kao odraz Vašeg osobnog stila, kako bi udovoljio Vašim željama, zadovoljio Vaše potrebe te ispunio Vaše zahtjeve. Dentalna jedinica u Vašoj ordinaciji je odraz Vaše umješnosti, Vaših vještina i kvalitete Vašeg rada. Stoga su svaki detalj i linija ove jedinice dizajnirani kako bi poboljšali Vašu i pacijentovu udobnost.

  Fleksibilnost dentalne jedinice postignuta je s četiri različita, unaprijed osmišljena programa. Doktorska jedinica s bičevima prema dolje omogućava bolji pristup pacijentu i udobnost terapeuta pri radu. Reflektor podesiv po 3 osi pruža mogućnost preciznog pozicioniranja svjetla kojim se postiže odgovarajući kontrast te precizniji i jasniji pogled u usnu šupljinu pacijenta. Rotirajuća fontana otporna na mrlje u potpunosti je prilagođena pacijentu. Asistentska ruka s držačem na izvlačenje omogućava lakši rad čak i bez asistenta. Dvostruko podesiv naslon za ruku i prilagodljivo sjedište pacijentu pružaju potrebnu udobnost.

  S ovom jednostavnom dentalnom jedinicom dobivate čvrst i moćan sustav, dizajniran da podnese teret dugogodišnje upotrebe.

  Jeste li znali?

  Dentagrine akcijske cijene ne sadrže zamke poput skrivanja pdv-a, dodatne naplate sastavnih dijelova opreme ili montaže. Iskazane cijene uključuju:

  • PDV
  • Troškove transporta
  • Dostavu
  • Instalaciju opreme (isključivo certificirani djelatnici)
  • Edukaciju za rad
  • Prvi pregled rendgena (isključivo institut „Ruđer Bošković“)
  A-dec 5 godina garancija BadgeDentagra paket za početnike badge

  Ostale stomatološke stolice

  Nataša Rubeša

  Nataša Rubeša

  Rident
  Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!
  Željka Valenić Miculinić

  Željka Velnić Miculinić

  Centrodent
  S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!