Start paket

Paket osnovne opreme za opremanje vrhunske ordinacije uz veliki popust

Uključuje sve potrebno za dijagnostiku plus stolac plus softver za vođenje poslovanja.


Paket za početnike

Paket osnovne opreme za opremanje vrhunske ordinacije uz veliki popust

Uključuje sve potrebno za dijagnostika plus stolac plus softver za vođenje poslovanja

Paket za početnike

CS 2100

Visokofrekventni (VHF) stomatološki rentgen (300 kHz), najnovija i najsigurnija tehnologija, rad na 60 kV; 30% manje zračenja u odnosu na klasični rentgen. Struja u generatoru je 7 mA. Prilikom slikanja s RVG-om zračenje je smanjeno do 70% u odnosu na klasičnu sliku na filmu.

RVG 5200 set

Senzor veličine 1. Kit za radioviziografiju RVG 5200 sastoji se od senzora devete generacije s USB kablom dužine 2,3 m, programa DIS (5 licenci) na hrvatskom jeziku za obradu i pohranu RVG slike, zaštitnih navlaka za senzor, zidnog stalka za senzor te držača za paralelno snimanje.

Karakteristike: super CMOS tehnologija izrade, rezolucija 16 lp/mm, spajanje direktno na USB 2.0 / 3.0 port, čvršći, elastičniji i 20% tanji kabel u odnosu na senzore sedme i osme generacije, senzor uvijek u aktivnom stanju (spreman za slikanje), slika se na monitoru pojavljuje za jednu sekundu.

A-dec 200

Stvoren samo za Vas kao odraz Vašeg osobnog stila, kako bi udovoljio Vašim željama, zadovoljio Vaše potrebe te ispunio Vaše zahtjeve. Dentalna jedinica u Vašoj ordinaciji je odraz Vaše umješnosti, Vaših vještina i kvalitete Vašeg rada. Stoga su svaki detalj i linija ove jedinice dizajnirani kako bi poboljšali Vašu i pacijentovu udobnost.

DentagraPro

DentagraPro software, najam (program za vođenje privatnih zdravstvenih ustanova – mjesečni najam licence po korisniku)

Nataša Rubeša
Rident

Dentagra me osvojila iskrenim pristupom prodaje „Ne pod svaku cijenu“. Osim kupnje brojne opreme, uveli smo DentagraPRO programsko rješenje, i upravo tu vidimo najveći iskorak u svom poslovanju. Iskrena preporuka!


Željka Velnić Miculinić
Centrodent

S Dentagrom smo počeli raditi preko preporuke. Koristimo Dentagru PRO, i naša početna briga o tome da li će sve biti ažurirano i u skladu sa zakonskim izmjenama pokazala se neutemeljenom. Sad možemo fiskalizirati račune i voditi poslovanje na jednom mjestu!